far - mor - hvordan ?

”Jeg havde en periode, hvor tingene var uoverskuelige. Jeg var ked af det og havde svært ved at finde mig tilpas i rollen som mor. Jeg fik ændret mine negative tanker, og jeg fik værktøjer til at håndtere udfordringer i fremtiden.”
Nanna

At blive mor

At blive mor er for de fleste kvinder den største ændring i livet.

Det er en voldsom forandring, fordi den både er kropslig og psykisk. Din livssituation ændres radikalt, og din krop ændres og påvirkes af fødslen og måske af amning og hormonændringer.

For mange moderne mødre opleves det chokerende og meget anderledes end ventet, og det er ofte svært at dele med andre og for andre at forstå.

Uanset, om du bare bøvler med at finde dig selv i den nye rolle, eller om du føler dig trist og glædesløs eller deprimeret, så er det vigtigt at få hjælp

 

At dele dine tanker og følelser med dine nærmeste er vigtigt, men det kan også være svært og skamfuldt.

Hvis du ønsker et frirum til at genvinde glæden og trygheden i rollen som mor, så kontakt mig uforpligtende og hør, hvad jeg kan tilbyde dig.

Med fokus på netop din situation hjælper jeg dig videre mod mening og glæde som mor.

At blive far

At blive far er noget særligt i en tid, hvor fædre er ligeværdige forældre og ofte meget aktive i forhold til børn og familie. Ansvaret kan godt opleves voldsomt, og din frihed er pludselig blevet meget mindre.

 
 
 
Som far får du ikke så mange tilbud om vejledning og viden som mødre, og måske kan du ikke spejle dig i din egen far og hans opdragelse af dig. Det kan også være svært at forstå din kone eller kæreste og at føle, at du slår til. Nærheden og sexlivet ændres.